In Nederland heb je geluk als je ergens woont waar het ’s avonds nog donker genoeg is om de sterren te zien. Het feit dat er altijd licht en geluid is, dat ben je gewend. Maar hoe belastend dat kan zijn, merk je vaak pas als het er even niet is.

Als wij onze gasten vragen of ze goed hebben geslapen, krijgen we vaak het antwoord “heerlijk”. En dat het “zo lekker stil en donker is”. Alleen bij een enkeling zorgt dat juist ervoor dat ze moeilijker in slaap komen, omdat het zo anders is dan thuis.

In Nederland is er nu in het kader van de klimaatverandering ook een discussie over luchtkwaliteit en wat daaraan gedaan moet worden. Nu zijn er in Spanje ook grote steden en regio’s waar de kwaliteit van de lucht een probleem vormt, maar dat geld niet voor ons. Hier in de bergen in het zuiden van Andalusië is de lucht heel zuiver en heeft een lage luchtvochtigheid. Gezonde lucht voor longen en goed voor je huid en gewrichten!

En als je dan lekker in de buitenlucht beweegt door een mooie wandeling te maken of door yoga op het dakterras van Casa del Patio te beoefenen, dan heb je de dubbele bonus te pakken. Mindful bezig zijn in een omgeving die zich daar optimaal voor leent!  Maar ook een tijdje lekker zitten in onze bloemrijke patio wordt door veel gasten als heel rustgevend ervaren! Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat alle gasten zich beter voelen als ze weggaan dan toen ze aankwamen.

De bonus factor van stilte, ruimte, donkere nachten en de ontelbare aantal sterren die je zo helder ziet dat het lijkt of je ze aan kunt raken zijn helaas moeilijk vast te leggen, we nodigen je graag uit om die zelf te komen bekijken en te genieten van de rust, de zon en de prachtige omgeving!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van en over Casa del Patio

Je hebt je succesvol aangemeld.