fbpx
Geniet van een onbezorgde vakantie!

Sinds april 2018 runnen wij een B&B is een stijlvolle Spaanse villa in Pinos del Valle, Andalusië. In het zuiden van Spanje is het in de maanden juli en augustus erg warm. Vanaf het begin merkten wij dat er in deze tijd meer vraag was naar een vakantiehuis in Andalusië, dan gasten die op zoek zijn naar een kort verblijf in een B&B. Dit dan ook de reden dat wij onze hele B&B vanaf half juli tot eind augustus verhuren als vakantiehuis in Andalusië.

Zeker de afgelopen twee ’corona’¨ jaren merken wij dat de vraag voor een vakantiehuis in Andalusië met een eigen privé zwembad ook onder Spanjaarden, Nederlanders, Belgen, Fransen en inwoners van de Scandinavische landen steeds groter wordt. De belangrijkste reden? Gewoon even alleen met de mensen die je lief hebt in een veilige omgeving met een eigen zwembad. Even geen coronaregels, maar doen waar je zin in hebt.  

Het huis
Het vakantiehuis biedt modern comfort in een typisch Andalusische sfeer. Al onze 4 kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een privé badkamer en een kluisje. Omdat iedere kamer een eigen badkamer heeft is het huis heel geschikt om met twee families of met tieners in te verblijven. Geen lange wachttijden vorodat iedereen klaar is om op pad te gaan door het wachten op elkaar in de badkamer! In het hele huis en rond het huis heb je een zeer goede WIFI ontvangst. Twee van de kamers hebben een eigen terras en vanaf het grote dakterras kun je genieten van spectaculaire uitzichten. Er zijn voldoende mogelijkheden om even een rustig plekje te vinden om te genieten van de zon of de sterrennacht of even alleen te zijn Op het dakterras staat ook een grote tafel met banken en stoelen, een keukenblokje en een BBQ.

De omgeving en activiteiten
Je kan vanuit het huis gaan wandelen of fietsen, een heerlijk dagje naar het strand, kleine witte dorpjes bezoeken. Of een dagje golfen, paardrijden, surfen, suppen, zeilen of je gaat Granada bezoeken met het wereldberoemde Alhambra. Zowel Granada als de authentieke Spaanse badplaats Salobreña zijn in een half uur te bereiken. Net als de prachtige authentieke Moorse witte dorpjes van Aplujarras,gelegen in de Sierra Nevada. Voor een Spanjaard die van de natuur en historie houdt, zijn dit de kroonjuwelen van de provincie Granada. Maar, je kunt natuurlijk ook lekker in het huis blijven en genieten van onze bloemrijke patio en het verwarmde zwembad. Ons vakantiehuis wordt daarom door onze gasten gezien als ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Huurperiode en prijs
Je kan het vakantiehuis huren in de maanden juli en augustus. De huurprijs is € 210 p/nacht dit is inclusief schoonmaak kosten. De minimale huurtermijn is 5 dagen en bij aankomst vragen wij je een borg van € 250,- te betalen. Bij vertrek lopen wij samen door het huis en als er niets kapot is gegaan, krijg je gelijk de borg weer terug.

Annuleringsvoorwaarden
Als je je vakantiehuis voor je welverdiende vakantie reserveert, vragen wij je een aanbetaling te doen van 30% van de huursom.  En 30 dagen voor aankomst vragen wij je het restbedrag over te maken. Je kan tot 30 dagen voor aankomst de reservering nog annuleren, wij betalen dan het al betaalde bedrag volledig terug. 

Wij zijn aanwezig als je aankomt en bij vertrek nemen we persoonlijk afscheid van elkaar.

FACILITEITEN

Gratis parkeren

Er is een groot  parkeerterrein op 50 meter van Casa del Patio. Dus geen parkeerproblemen!

Zwembad

Het huis heeft een ruim verwarmd zwembad waarvan al vroeg in het voorjaar gebruik kan worden gemaakt.

Terras

Casa del Patio heeft een groot dakterras  met BBQ en een terras bij het zwembad met ligbedden.

Wifi

Gratis Wifi in alle ruimten.

Airco

Goed regelbare airco voor verkoeling bij warme nachten.

Verwarming

Voor comfort in de wintermaanden en het vroege voorjaar.

 Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

 

Wekelijkse schoonmaak

Vervanging handdoeken eenmaal per drie dagen. Beddengoed vervangen wij bij verblijf langer dan 7 nachten. Uiteraard wordt dit aangepast op verzoek.

Gratis gebruik handdoeken bij zwembad.

Geen ruimte tekort in je koffer, want er liggen luxe badlakens klaar voor je om te gebruiken!

Parasol, wandelstokken e.d.

Handige dingen om op vakantie te gebruiken maar onhandig om mee te nemen. Geen probleem, ze zijn bij ons te leen!

Kinderbedje en kinderstoel

 

Bagageopslag

 

Persoonlijk in- en uitchecken

Wij zijn aanwezig als je aankomt en bij vertrek nemen we persoonlijk afscheid van elkaar.

Wasmachine

Wasmiddel, wasverzachter en kalkblokjes liggen klaar voor je om te gebruiken.

ebook Casa del Patio

Gratis reisgids Andalusië

Zoek je tips en belangrijke informatie voor een onvergetelijke vakantie in Andalusië?

Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Op zoek naar insider tips van lokale mensen voor jouw vakantie naar Spanje?

Dan is deze gratis reisgids iets voor jou!

Ontdek Granada, de Sierra Nevada en de Costa Tropical in de mooiste regio van Spanje. Hier vind je nog de rust, de vriendelijkheid en het authentieke Spanje. Geen massa’s toeristen. Zoek niet verder, maar lees alles voor een goede voorbereiding in onze gratis reisgids, download hem nu!

Je hebt je succesvol aangemeld. Je ontvangt een email met de download optie.

Open chat
Hallo,
heb je een vraag? Stuur een WhatsApp!
Met vriendelijke groet,
Eduard en Sandra