fbpx

Activiteiten

Als je logeert in Casa del Patio, dan zal je er waarschijnlijk ook opuit willen gaan in de omgeving of wat willen gaan doen. Maar welke activiteiten kun je zoal ondernemen tijdens je verblijf bij ons in Casa del Patio.

Je kan bijvoorbeeld Ă©Ă©n van de vele prachtige wandelingen gaan maken? Kijk op wandelen in Spanje voor een overzicht van alle wandelmogelijkheden.

Of volg yoga lessen op ons mooie dakterras. Ga tussen December en eind April een dagje skiën in de Sierra Nevada, ga naar een van de vele mooie rustige stranden of maak met je huurauto een mooie roadtrip en ontdek de mooiste routes!

Maar  er zijn  nog zoveel meer mogelijkheden. Wil je meer informatie over de verschillende activiteiten, klik op de foto’s hieronder.

Wij wensen je alvast veel plezier. En mocht je nog aanvullende vragen hebben, stuur ons dan gerust een Whatts-app bericht, via de Whatts-app button.

Wandelen

Skiën

Yoga

Roadtrips

ebook Casa del Patio

Gratis reisgids Andalusië

Zoek je tips en belangrijke informatie voor een onvergetelijke vakantie in Andalusië?

Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Op zoek naar insider tips van lokale mensen voor jouw vakantie naar Spanje?

Dan is deze gratis reisgids iets voor jou!

Ontdek Granada, de Sierra Nevada en de Costa Tropical in de mooiste regio van Spanje. Hier vind je nog de rust, de vriendelijkheid en het authentieke Spanje. Geen massa’s toeristen. Zoek niet verder, maar lees alles voor een goede voorbereiding in onze gratis reisgids, download hem nu!

Je hebt je succesvol aangemeld. Je ontvangt een email met de download optie.

Open chat
Hallo,
heb je een vraag? Stuur een WhatsApp!
Met vriendelijke groet,
Eduard en Sandra