fbpx

Appartement

Appartement Casa del Patio

Een ruim appartement op de begane grond. De kamer heeft een tweepersoonsbed (king size) en een één persoonsbed dat kan worden uitgeschoven tot een tweepersoonsbed.
Door de aanwezigheid van een kitchenette met koelkast, magnetron en kookplaat is de kamer bij uitstek geschikt als familiekamer. Er is een flatscreen tv met satellietzenders aanwezig (Canal Digital).
De kamer bevindt zich aan een rustige straat. De patio met het zwembad en de ontbijtruimte zijn te bereiken via een trap.
De badkamer heeft een ruime inloopdouche.

Overige faciliteiten in het appartement van Casa del Patio: airconditioning, verwarming, luxe beddengoed en handdoeken. Handdoeken voor bij het zwembad. Een föhn en in de badkamer vind je een scheer/make-up spiegel en Rituals badproducten. Voor koffie en thee staat er een waterkoker, Nespresso machine en toebehoren.

Prijs per nacht in het appartement voor twee personen is € 95,- inclusief ontbijt. Voor alle prijzen zie button “prijzen” hieronder.

Goed om te weten.

Maar bij een verblijf van langer dan tien nachten krijg je 10% korting op de kamerprijs, omdat wij onze waardering willen laten blijken. De korting krijg je natuurlijk op alle nachten van je reservering.

 

Prijzen

5

Kamer  Tarief
Pinos
twee personen € 68
één persoon € 63
Chinchirilla
drie personen € 100
twee personen € 80
één persoon € 75
Beznar/Ermita
twee personen € 80
Appartement
vier personen € 135
drie personen € 115
twee personen € 95
één persoon € 95
Toeslagen/kortingen
 • De kamerprijzen zijn op basis van gebruik door 2 personen per nacht inclusief belastingen en ontbijt.
 • De prijzen voor een verblijf met één persoon in een kamer staan vermeld in de tabel onder prijzen. Tevens de afwijkende tarieven voor bezetting van het appartement met minder dan vier personen.
 • Bij het reserveren voor een verblijf van één nacht wordt een toeslag van € 10 euro per kamer in rekening gebracht.
 • Kinderen tot twee jaar verblijven gratis wanneer ze gebruik maken van het beschikbare kinderbedje bij de ouders op de kamer. Kinderbedje op aanvraag, aangeven bij de reservering.

Vertrouwen
 • Casa del Patio respecteert je privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om je persoonlijke informatie te beschermen. Onze website begint met HTTPS:// dit betekent dat alle gegevens versleuteld zijn. Tevens zullen wij altijd alles aan je bevestigen per email.
 • Wij adviseren je een goede reis en annuleringsverzekering af te sluiten, zodat alle onderdelen van je reis verzekerd zijn.
Reserveringsvoorwaarden
 • Je kunt door het invullen en versturen van het reserveringsformulier een boeking maken.
 • Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Je ontvangt van elke betaling een bevestiging.
 • Bij schade aan roerende- en/of onroerende zaken van Casa del Patio of andere zaken die door Casa del Patio tot je beschikking zijn gesteld zullen deze via een aparte rekening verhaald worden, zodat je de rekening kunt gebruiken voor je reisverzekering.
 • Wij staan het niet toe, omwille van veiligheid en hygiëne, zelf meegebrachte dranken en etenswaren te bereiden in onze keuken en/of te nuttigen in de openbare ruimten.
Betalingsvoorwaarden
 • De aanbetaling van de reservering is 30% van de totale reissom (bij 1 nacht is dat 100% ). Je ontvangt een email met de betalingsmogelijkheden en de verdere bijzonderheden. 
 • De restbetaling wordt voldaan voor aankomst. In overleg kan de restbetaling bij aankomst contant of met debet of creditkaart worden betaald. Bij debet- of creditkaart betaling moeten wij 1,5% kosten over het totaalbedrag in rekening brengen.  
Annuleringsvoorwaarden
 • Bij het annuleren van de boeking meer dan 10 dagen voor aankomst ontvang je je aanbetaling terug.
 •  Bij het annuleren van de boeking tussen 10 dagen voor aankomst en de dag van aankomst wordt de aanbetaling niet terugbetaald. 
ebook Casa del Patio

Gratis reisgids Andalusië

Zoek je tips en belangrijke informatie voor een onvergetelijke vakantie in Andalusië?

Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Op zoek naar insider tips van lokale mensen voor jouw vakantie naar Spanje?

Dan is deze gratis reisgids iets voor jou!

Ontdek Granada, de Sierra Nevada en de Costa Tropical in de mooiste regio van Spanje. Hier vind je nog de rust, de vriendelijkheid en het authentieke Spanje. Geen massa’s toeristen. Zoek niet verder, maar lees alles voor een goede voorbereiding in onze gratis reisgids, download hem nu!

Je hebt je succesvol aangemeld. Je ontvangt een email met de download optie.

Open chat
Hallo,
heb je een vraag? Stuur een WhatsApp!
Met vriendelijke groet,
Eduard en Sandra