Ons menu

Verse ingrediënten van lokale leveranciers

Iedere ochtend tussen 8.00 uur en 10.00 uur verzorgen wij een heerlijk ontbijtbuffet voor je zodat je vol energie aan de dag kunt beginnen!

Ontbijt

Versgeperste jus d’orange

Versgemalen koffie

Echte cappuccino

Vers brood van de plaatselijke bakker

Diverse kazen en vleeswaren

Regionale specialiteiten

Zoet beleg

Diner

Een aantal dagen per week verzorgen wij een diner bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie of thee. Je kunt je hiervoor aanmelden. De prijs is € 15 per persoon. Kinderen tot 10 jaar betalen € 10. De prijs is inclusief wijn, bier of fris bij het eten.
Ook is er wekelijks een gezamenlijke barbeque avond als er s ‘avonds buiten gegeten kan worden. Ook hiervoor kun je je aanmelden!

Tapas

Een lange traditie in Andalusië is het gratis serveren van een klein hapje wanneer je een drankje bestelt in een café of op het terras. Bij Casa del Patio houden we deze traditie graag levend! Daarom staat er iedere dag een schaaltje tapas voor je klaar om lekker van te genieten bij een drankje uit de honesty bar!

 

Honesty bar

De honesty bar is bedoeld om het verblijf in Casa del Patio nog aangenamer te maken. Je noteert wat je hebt gegeten of gedronken op de lijst. De prijzen staan op de lijst vermeld. Iedere dag wordt de lijst ververst en bij het uitchecken reken je af.

In de honesty bar vind je Nespresso koffiecups, water, frisdranken, bier en wijn. Maar ook een zakje chips of noten.