Vinyasa flow yoga

Hier in de bergen in het zuiden van Andalusië is de lucht heel zuiver en heeft een lage luchtvochtigheid. Gezonde lucht voor longen en goed voor je huid en gewrichten!

En als je dan yoga doet op het dakterras van Casa del Patio dan heb je de dubbele bonus te pakken. Mindful bezig zijn in een omgeving die zich daar optimaal voor leent!

Yoga weekend of midweek

 • vijfdaagse vakantie met in de ochtend een Vinyasa yoga les waardoor je opgewarmd aan de dag begint. Aan het einde van de middag is er een meer relaxende yogales. De beschikbaarheid is maximaal 6 personen.
 • De stijl is Vinyasa flow yoga, een yoga stijl gebaseerd op Ashtanga yoga. Waar Ashtanga yoga bestaat uit vaststaande combinaties wordt er bij Vinyasa yoga een flow opgebouwd waarbij de combinaties worden gemaakt door de docent waardoor er meer afwisseling in de lessen is. De lessen bij Casa del patio zijn altijd toegankelijk voor alle niveau’s. Door verschillende modificaties aan te bieden kan iedereen mee doen.
 • Er zijn geen vaste meditatielessen. Op verzoek kan dit wel worden gegeven. Er is wel ruimte en tijd genoeg om zelf te mediteren!
 • Zowel individueel opgeven of als groep is mogelijk. Geschikt voor beginnende als (gemiddeld) ervaren yogaliefhebbers.
 • Op donderdag (of maandag bij de midweek editie) ben je gedurende de gehele dag welkom om aan te komen en je te installeren. Aan het einde van de middag wordt een yogales gegeven voor de deelnemers die al geïnstalleerd zijn! Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een kleine snack. Het gezamenlijke programma start donderdagavond (of maandagavond)met een late, lichte maaltijd (rond 20.30) als alle gasten zijn aangekomen. Je kamer is beschikbaar vanaf 16.00 uur.
 • Op de maandagochtend ( vrijdagochtend) is er een laatste yogales en een gezamenlijk ontbijt. Je mag vertrekken wanneer je wilt, wel vragen wij je uiterlijk om 11 uur jouw kamer leeg te hebben gemaakt zodat we met de schoonmaak kunnen beginnen. Koffers kun je gedurende de dag in Casa del Patio laten staan, ook kun je nog gebruik maken van de Patio, het zwembad en de douche in de patio voordat je vertrekt naar het vliegveld.

Inbegrepen

 • Verblijf van 4 nachten in B&B Casa del Patio in een twee persoonskamer
 • 2 maal per dag Yogalessen en genoeg vrije tijd. (Wil je op een bepaald moment wat minder lessen, dan kan dat natuurlijk ook)
 • Luxe verzorging en aandacht op maat
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt, lunch of lunchpakket en een heerlijk gezond vegetarisch mediterraans diner
 • Gratis gebruik van alle faciliteiten van Casa del Patio
 • Gedurende de dag staat er fruit, thee of water voor de liefhebber klaar

Kosten:

€ 450,– per persoon (op basis van 2 personen per kamer)

Optioneel:

 • Verblijf in een privékamer toeslag € 100,-
 • Transfers airport Málaga (€ 100,- per persoon, maximaal 2 personen)
 • Bezoek Spa Lanjáron

Aanmelden yoga weekend of midweek

6 + 1 =

Yoga week (individueel)

Wil je wel een yoga vakantie maar dan met iets meer vrijheid? Kies dan voor de yoga week. In de ochtend is er een yoga les en daarna heb je alle vrijheid om de dag zelf in te vullen! Een mooie wandeling maken, een dagje naar het strand, Granada en het Alhambra bezoeken of gewoon relaxen bij het zwembad!

Mocht je reispartner niet zo van de yoga zijn maar houden jullie wel allebei van wandelen dan is dit arrangement ook heel goed te combineren met een wandelarrangement. Hierbij boeken jullie dan één wandelarrangement en één yoga arrangement en verblijven samen in een kamer. Bij het arrangement zijn lunches en drie maal avondeten in de B&B inbegrepen. De andere dagen zijn er voldoende leuke en lekkere restaurants in de omgeving.

Prijs:

€ 450,-

7 nachten / 8 dagen
De prijs is per persoon, geba­seerd op 2 personen die samen boeken en een kamer delen

Inbegrepen:

Logies incl. ontbijt, 6 x lunchpakket, 3 x avondmaaltijd in de B&B,

6 dagen in de ochtend een yogales

Niet inbegrepen:

Alle overige kosten, waaronder de heen- en terugreis

Toeslag:

Extra nacht logies/ontbijt € 35 p.p.
Transfer airport Malaga  € 100,- p.p. per retour ( max 2 personen)
Verblijf in een eenpersoonskamer € 100,- (7 nachten)

Om gebruik te maken van de Yoga week geef je dit aan bij het reserveringsformulier voor het reserveren van een kamer.

Yoga les

Als gast in Casa del Patio kun je ook een losse yoga les reserveren.

Je geeft dit de dag van te voren door aan Sandra of Eduard.

De kosten zijn €15 euro voor een privé les. De les is 75 minuten.

Reserveer je met twee personen dan betaal je € 12,50 per persoon.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van en over Casa del Patio

Je hebt je succesvol aangemeld.