fbpx

Vinyasa flow yoga

Mindful bezig zijn in een omgeving die zich daar optimaal voor leent!

Yoga weekend

Hier in de bergen in het zuiden van Andalusië is de lucht heel zuiver en heeft ze een lage luchtvochtigheid. Gezonde lucht voor longen en goed voor je huid en gewrichten! En als je dan yoga doet op het dakterras van Casa del Patio dan heb je de dubbele bonus te pakken. Mindful bezig zijn in een omgeving die zich daar optimaal voor leent!

 • Vijfdaagse yogavakantie met in de ochtend een Vinyasa yogales waardoor je opgewarmd aan de dag begint. Aan het einde van de middag is er een meer relaxende yogales. De beschikbaarheid is maximaal 6 personen.
 • De stijl is Vinyasa flow yoga, een yoga stijl gebaseerd op Ashtanga yoga. Waar Ashtanga yoga bestaat uit vaststaande combinaties wordt er bij Vinyasa yoga een flow opgebouwd. Hierbij maakt de docent combinaties, waardoor er meer afwisseling in de lessen is. De lessen bij Casa del Patio zijn altijd toegankelijk voor alle niveaus. Aangezien wij hier verschillende modificaties aanbieden, kan iedereen namelijk meedoen.
 • Er zijn geen vaste meditatielessen. Op verzoek kan dit wel worden gegeven. Daarnaast is er wel ruimte en tijd genoeg om zelf te mediteren!
 • Zowel individueel opgeven of als groep is mogelijk. Geschikt voor zowel beginnende als (gemiddeld) ervaren yogaliefhebbers.

Praktisch

 • Op donderdag ben je gedurende de gehele dag welkom om aan te komen en je te installeren. Aan het einde van de middag wordt een yogales gegeven voor de deelnemers die al geïnstalleerd zijn! Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een kleine snack. Het gezamenlijke programma start donderdagavond (of maandagavond) met een late, lichte maaltijd (rond 20.30) als alle gasten zijn aangekomen. Je kamer is beschikbaar vanaf 16.00 uur.
 • Op de maandagochtend is de laatste yogales van je yogavakantie en een gezamenlijk ontbijt. Je mag vertrekken wanneer je wilt, wel vragen wij je om uiterlijk 11 uur jouw kamer leeg te hebben gemaakt, zodat we met de schoonmaak kunnen beginnen. Koffers kun je de hele dag in Casa del Patio laten staan, ook kun je nog gebruikmaken van de Patio, het zwembad en de douche in de Patio voordat je vertrekt naar het vliegveld.

Lijkt je dit wel wat lees dan ook eens mijn blog ¨Vijf redenen om te kiezen voor een yogaweekend in Andalusie ¨Klik hier voor de link.

Inbegrepen

 • Verblijf van 4 nachten in B&B Casa del Patio in een twee persoonskamer
 • 2 maal per dag Yogalessen en genoeg vrije tijd. (Wil je op een bepaald moment wat minder lessen, dan kan dat natuurlijk ook)
 • Luxe verzorging en aandacht op maat
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt, lunch of lunchpakket en een heerlijk gezond vegetarisch mediterraans diner
 • Gratis gebruik van alle faciliteiten van Casa del Patio tijdens je yogavakantie
 • Gedurende de dag staat er fruit, thee of water voor de liefhebber klaar

Kosten:

€ 475,– per persoon (op basis van 2 personen per kamer)

Optioneel:

Aanmelden yoga weekend

11 + 11 =

ebook Casa del Patio

Gratis reisgids Andalusië

Zoek je tips en belangrijke informatie voor een onvergetelijke vakantie in Andalusië?

Geen tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Op zoek naar insider tips van lokale mensen voor jouw vakantie naar Spanje?

Dan is deze gratis reisgids iets voor jou!

Ontdek Granada, de Sierra Nevada en de Costa Tropical in de mooiste regio van Spanje. Hier vind je nog de rust, de vriendelijkheid en het authentieke Spanje. Geen massa’s toeristen. Zoek niet verder, maar lees alles voor een goede voorbereiding in onze gratis reisgids, download hem nu!

Je hebt je succesvol aangemeld. Je ontvangt een email met de download optie.

Open chat
Hallo,
heb je een vraag? Stuur een WhatsApp!
Met vriendelijke groet,
Eduard en Sandra