Sierra Dirtbike Tours

Op een off road motor de omgeving verkennen!

B&B Casa del Patio werkt samen met Sierra Dirtbike tours. Dit geeft jou de mogelijkheid om op een off the road motor te rijden en voor en na deze beleving te relaxen in de B&B.

Het lijkt nog ver weg maar dit is moment om je komende herfst of wintervakantie te boeken. Wat dacht je ervan om, terwijl het in Noord Europa koud en nat is, met een privé gids op een off the road motor door de Lecrin vallei en de Sierra Nevada in zuid Spanje te rijden?
En dan niet in een grote groep die drukke geijkte paden afrijdt, maar in een klein gezelschap, comfortabel met je eigen Engelstalige privé gids, die de omgeving en de leuke paadjes goed kent.

Een rit op maat, die je onder andere door de omgeving van Pinos del Valle voert. Eén van de vele rustieke witte dorpen in de Lecrin vallei aan de zuidwest¬zijde van de Sierra Nevada tussen Granada en de Middellandse Zee in. De Lecrin vallei staat bekend als de groene vallei met vele boomgaarden met sinaasappel-, citroen-, olijf- en amandelbomen. De vallei dankt haar vruchtbaarheid aan het smeltwater uit de Sierra Nevada. Je gids doet dit al jaren en wil graag zijn ervaringen met jou delen om je de natuurlijke schoonheid van de omgeving te laten zien.

Je gidsen, Daron en Louis van Sierra Dirtbike tours stellen een kleinschalige tour met twee tot vier deelnemers samen. De tour van circa 6 uur op je KTM 250 cc geeft je een complete en onvergetelijke ervaring.  kleinschaligheid, gezelligheid, en genieten staan voorop!

En jij bent van harte welkom!

Uiteraard hoeft het niet bij één dag te blijven maar kun je ook meerdere dagen een tour of een weekendtour maken.

© Sierra Dirtbike tours
© Sierra Dirtbike tours
© Casa del Patio
© Sierra Dirtbike tours
© Casa del Patio

Logeren doe je in onze B&B, Casa del Patio.

Na de tour kun je in onze B&B heerlijk loungen bij het zwembad of op het grote dakterras, met een prachtig uitzicht op de Sierra Nevada.
En op de dag(en) dat je niet deelneemt aan de Sierra Dirtbike tour kun je bijvoorbeeld gaan genieten van het tropische strand aan de Costa Tropical, een bezoek aan Granada, de Alpujarras of een ander gebied in Andalusië brengen. Vanuit Pinos del Valle is de badplaats Nerja met zijn beroemde grotten, maar ook Málaga makkelijk bereikbaar. Of je gaat een dag naar het meest zuidelijke skigebied van Europa, Pradollano in de Sierra Nevada.

Welke keuze heb ik voor de overnachting in Casa del Patio?

Je kunt kiezen voor een verblijf met logies en ontbijt. Klik hier om naar het overzicht van de verschillende kamers te gaan. Of de mogelijkheid om logies met ontbijt, een lunchpakket en een drie gangen diner te reserveren. Hiervoor betaal je een bedrag van € 20 per persoon per dag boven op de kamer prijs. Je kunt dit arrangement reserveren door bij het boeken van de kamer het vakje Sierra Dirtbike arrangement aan te vinken in het reserveringsformulier.

BIJ HET RESERVEREN VAN EEN SIERRA DIRTBIKE TOURS WORDT DIRECT GECHECKT OF ER BESCHIKBAARHEID IS VOOR DE GEWENSTE DATA EN HOOR JE BINNEN 24 UUR OF DE BOEKING BEVESTIGD KAN WORDEN!