Wandelen in en om de Lecrin Valley

Je kunt heerlijk wandelen in en om de Lecrin Valley, Las Alpujarras en de over de hogere Sierra Nevada toppen te maken. Van een 2 uur lange wandeling tot de 4-daagse Ruta Integral De Los Tres Mil, er is voor elk leeftijds- en ervaringsniveau een wandelroute.

Wij hebben routebeschrijvingen van een tiental routes en een wandel GPS te leen.

Voor meer informatie en downloadbare kaarten over enkele van de vele wandelingen of wandelingen, ga naar Trek Sierra Nevada of es.Wikiloc.com.

‘El Dornajo’ het Sierra Nevada National Park Visitors Center, is ook een bezoek waard . Dit is het belangrijkste informatiecentrum van het park. Hier bieden ze wandelinformatie en verkopen gidsen en kaarten. ook kun je hier terecht voor de huur van een paard of een mountainbike. En er is een tentoonstelling over de flora en fauna van het park.

Er is een overvloed aan wild in de Lecrin Valley, Las Alpujarras en de Sierra Nevada, waaronder de observatie van veel verschillende soorten vogels van Arenden en Gieren naar Tapuit, Putters, Kanaries, Provinciaalse grasmus, Kwartels, Gierzwaluwen en Roodstaartjes met hun adembenemende kleuren.

© Casa del Patio
© Casa del Patio
© Casa del Patio
© Casa del Patio
© Casa del Patio
© Casa del Patio